Mihai Onufrei: „Indiferent de locul unde sunt, desenez. Desenez ceea ce simt sau poveștile altora. Așa se face că în majoritatea lucrărilor există câte o poveste.”

Mihai Onufrei a studiat Inginerie economică în domeniul mecanic în cadrul Facultății de Inginerie Mecanică, Megatronică și Management, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

A absolvit facultatea în anul 2017 și în prezent lucrează ca inginer. După cum a declarat pentru Radio USV, în timpul liber cochetează cu pictura și cu sculptura, aceasta din urmă fiind o pasiune recent descoperită.

Mihai desenează încă din băncile gimnaziale, unde profesorii se uimeau de ceea ce putea realiza un puști de vârsta sa. Ulterior, fiind susținut și căpătând curaj datorită profesorilor, a fost înscris la diferite concursuri din țară, pe diferite teme, obținând astfel numeroase diplome și locuri fruntașe, aducând astfel bucurie pe chipurile profesorilor și părinților săi.

Mihai a continuat să-și dezvolte pasiunea prin muncă și multă sârguință. Acesta ne-a mărturisit că talentul său este „un dar de la Dumnezeu”, un dar pe care l-a dezvoltat, diferențele fiind vizibile chiar de la o lucrare la alta. Considerând că nu ar fi putut avea un viitor din exploatarea acestui talent, Mihai a studiat de unul singur acest domeniu.

Și iată că studiul a dat roade, ajungând acum să își deschidă propria expoziție și să facă artă productivă.

Iată ce a declarat Mihai despre expoziție:

Lucrările lui Mihai Onofrei le puteți vedea la Galeria de Artă din Rădăuți, până în data de 30 ianuarie, interval orar 08:00-16:00.