Ioana Ignat, despre concertul de deschidere ZNSt: „M-am simțit extraordinar de bine”

Luni, 13 mai 2019, s-a dat startul celei de-a IX-a ediție a Festivalului „Zile și Nopți Studențești” cu un concert de deschidere susținut de Ioana Ignat, iar în deschidere, trupa Artis Band.

Atmosfera a fost una incendiară, publicul sucevean fiind încântat de piese alese de Artis Band, precum și de prestația Ioanei Ignat.

Ioana Ignat este o cântăreață și compozitoare română de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea-concurs „Vocea României”, unde s-a calificat până în finală. La începutul anului 2017, Ioana a lansat primul ei single: „Mă dezîndrăgostesc”.

La finalul concertului, Ioana i-a acordat un scurt interviu Mădălinei Toma, redactor Radio USV, pentru postul de radio online al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Cum s-a simțit Ioana Ignat pe scena USV, cum a fost publicul, ce piese au fost cele mai apreciate, dar și un mesaj pentru toți ascultătorii Radio USV, puteți asculta chiar aici:

Festivalul „Zile și Nopți Studențești” continuă la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, având planificate peste 100 de evenimente în următoarele 3 săptămâni. Evenimentele cuprind concursuri studențești, spectacole de muzică, teatru și film, jocuri și activități sportive, conferințe, ateliere de lucru, evenimente educaționale extracurriculare, acțiuni civice și seri sociale.

 

Ai trac? Avem soluții

Tracul este un fenomen banal, definit ca un stres specific situaţiei în care te expui în public. E vorba de o teamă iraţională, deoarece nu există un pericol real. Tracul “norm[...]