Concert de jazz cu Tango Transit pe scena USV

tango-tranzit-web

 

Casa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava vă invită la un superb concert de jazz susținut de trupa germană Tango Transit.
Evenimentul va avea loc marți, 22 noiembrie, de la ora 19.00, în Auditoriumul USV „Joseph Schmidt”.
TANGO TRANSIT este o formație fondată în 2008 și este compusă din Marting Wagner (acordeon), Hanns Höhn (bas) și Andreas Neubauer (tobe). Aceștia au dezvoltat un stil original ce oscilează între jazz, tango, blues și alte influențe de funk și cajun.
Conform membrilor, termenul de Tango se referă mai degrabă la o stare de exprimare și energie decât un simplu format sau stil de muzică. Trupa a lansat până în prezent 4 albume și un DVD live și a susținut numeroase concerte în Germania, dar și alte țări europene: Franța, Elveția, Austria și România.Expresivitatea și dorința cu care aceștia interpretează îi fac pe membrii Tango Transit un grup unic și un fenomen excepțional pe scena de jazz a Europei.
Prețul unui bilet este de 20 lei pentru adulți și 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.
Biletele se pot achiziționa online pe www.ccs-sv.ro / www.biletesuceava.ro sau de la Observatorul Astronomic, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 12:00.
Informații suplimentare la 0752 092 606 sau Casa de Cultură a Studenţilor Suceava.