Campania de Alegere a Studenților Reprezentați la USV

Studenții Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava sunt așteptați să candideze pentru unul din posturile de student reprezentant al USV.

Lăcrămioara Flutur, vicepreședinte PR&IT în organizația studențească ASUS, a fost prezentă joi, 25 octombrie 2018, în cadrul matinalului INFO USV și a oferit detalii despre Campania de Alegere a Studenților Reprezentanți (CASR).

Lăcrămioara ne-a povestit despre perioada de depunere a candidaturilor, actele necesare pentru a candida, perioada de promovare și campania de alegere. De asemenea, a evidențiat ce tip de studenți sunt așteptați să candideze, ce calități trebuie să dețină aceștia.

Aflați și voi aceste informații ascultând întregul interviu aici:

Alegerile studențești la USV vor avea loc în perioada 12-14 noiembrie 2018. Studenții și pot exercita dreptul la vot având asupra lor carnetul de student pentru validare sau C.I./pașaportul.

Urnele de votare vor fi situate în fața secretariatului facultății.

 

Cinema Club (16 may 2018)

O nouă ediție a emisiunii "Cinema Club" a abordat o altă lansare cinematografică extrem de recentă. Dacă nu ați văzut prima peliculă cu (pe alocuri) simpaticul Deadpool, poate ar f[...]