Alina Andronic

Încă de la început, mi-am dorit să fac puțin mai mult, pentru că mereu am considerat că o evoluție frumoasă înseamnă și multă muncă. Am ajuns în postura de a fi redactor Radio USV de mai bine de doi ani, lucru de care sunt mândră. Sunt licențiată în Comunicare și Relații Publice, iar faptul că m-am alăturat echipei Radio USV a constituit primul pas spre cariera pe care mi-o construiesc, dar reprezintă și dovada vie a faptului că dacă îți dorești ceva, lucrul acela devine realizabil. Lucrez în domeniu, iar cine spune că a face radio este ușor, se înșeală.

Este nevoie de multă muncă, exercițiu și stăpânire de sine. Dar este nevoie și de multă pasiune. Pentru că a face radio presupune să împarți orele de emisie cu ascultătorii, iar pentru ei vrei ca totul să fie perfect. Ore întregi în fața microfonului, materiale audio, interviuri sau articole, toate într-o combinație care definește, în esență, omul de radio dedicat. Acel om de radio care îmi doresc să fiu și eu.

Cum schimbarea poate atrage și ceva pozitiv, în acest nou “sezon” de emisie au apărut (la nivel de emisiuni) o serie de modificări pe care le consider provocări benefice.

Sunt Alina – Nicoleta Andronic și ne auzim pe frecvențele online Radio USV în cadrul emisiunilor „Cinema Club și „Viață de student”.