Alina Andronic

Încă de la început, mi-am dorit să fac ceva mai mult, pentru că mereu am considerat că o evoluție frumoasă înseamnă și multă muncă. Am ajuns în postura de a fi redactor Radio USV de mai bine de trei ani, lucru de care sunt mândră. Sunt licențiată în Comunicare și Relații Publice, iar faptul că m-am alăturat echipei Radio USV a constituit primul pas spre cariera pe care mi-o construiesc, dar reprezintă și dovada vie a faptului că dacă îți dorești ceva, lucrul acela devine realizabil. Lucrez în domeniu, iar cine spune că a face radio este ușor, se înșală.

Este nevoie de multă muncă, exercițiu și stăpânire de sine. Dar este nevoie și de multă pasiune. Pentru că a face radio presupune să împarți orele de emisie cu ascultătorii, iar pentru ei vrei ca totul să fie perfect. Ore întregi în fața microfonului, materiale audio, interviuri sau articole, toate într-o combinație care definește, în esență, omul de radio dedicat. Acel om de radio care îmi doresc să fiu și eu.

Cum schimbarea poate atrage și elemente pozitive, ne auzim pe frecvențele online Radio USV, în cadrul emisiunii „Cinema Club” și ne “vedem” pe www.radio.usv.ro unde vă țin la curent cu cele mai noi informații transmise de Universitatea “Ștefan cel Mare“ din Suceava.